“Bouwen is het realiseren van iets tastbaars,
een woning of gebouw vanaf het begin te zien ontstaan!”

Mijn missie
In de huidige markt is het lastig om mensen te overtuigen dat het echt loont om met een onafhankelijk expert te kijken naar de bouw en de aanbieders van diensten en materialen. Zeker in een tijd waar veel vraag maar beperkt aanbod is. Een mooi en kwalitatief goed product voor een reële prijs vind ik belangrijk. Ik ben van mening dat ondanks kosten voor het advies er geld bespaart kan worden.

Begeleiding vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Ik ben er van overtuigd dat we samen uw woonwens kunnen realiseren.

Visie op de toekomst
Het is essentieel om bij uitbreiding, bouw of verbouw van een woning rekening te houden met de ontwikkelingen in de bouwwereld.

Denk hierbij aan de veranderende energiemarkt waarin gasloos bouwen de norm is. Naast zonnepanelen en warmtepompinstallaties zijn er nog vele mogelijkheden om duurzaam te (ver)bouwen.

Er zijn zoveel vragen en legio mogelijkheden!

Over
Het bouwen is mij met de paplepel ingegoten. Als klein jongetje ging ik regelmatig met mijn vader mee naar bouwprojecten. Zo is mijn fascinatie voor het bouwen ontstaan. De keuze voor de opleiding bouwkunde was dan ook niet moeilijk. Na mijn opleidingen MBO en HBO, heb ik mijzelf nog verder ontwikkeld op diverse gebieden zoals projectorganisatie, LEAN en virtueel bouwen (BIM).

Ik heb ruime ervaring opgedaan binnen grote en kleine projecten, voornamelijk in de woningbouw. Vanaf 2013 werk ik als zelfstandige.

Over ons

“Een mooi en kwalitatief product voor een reële prijs vind ik belangrijk!”
Lees meer..